Vintage tekentafels

Of u nu op zoek bent naar een vintage tekentafel voor op uw kantoor of juist ter decoratie dan bent u bij Van den Brink aan het juiste adres. Bij Van den Brink vindt u meer dan 30 verschillende vintage tekentafels in het assortiment welke beschikbaar zijn in vele verschillende uitvoeringen.

Van den Brink heeft zich sinds 1982 gespecialiseerd in de in- en verkoop van (industriële) tekentafels en heeft daardoor een groot assortiment tekentafels opgebouwd. Ons assortiment bestaat dan ook uitsluitend uit tekentafels van hoge kwaliteit waar u nog jaren plezier aan kunt beleven.

Assortiment

Ons uitgebreide assortiment vintage tekentafels bestaat uit modellen van verschillende merken zoals Kuhlmann, Isis of Nestler. Wij hebben de beschikking over meer dan 30 modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen en voorzien van verschillende opties zoals een machine of verlichting. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod vintage tekentafels van de merken: Isis, Kuhlmann, Nestler, Jenny, Pro Signia, Reiss, Mutoh, Möckel.

Voor de actuele voorraad tekentafels kunt u deze pdf bekijken: Occasions-2020.pdf

Bij de meeste van onze oude tekentafels is het blad beschikbaar in verschillende afmetingen zoals bijvoorbeeld 1000mm x 1500mm of 1000mm x 1700mm. Ook kunt u bij ons terecht voor de wat kleinere vintage tekentafels met een hoogte van bijvoorbeeld 920mm. Ook kan eventueel een passende machine of lamp worden gemonteerd.

Heeft u liever een geheel nieuw blad op uw tekentafel dan kan deze voor u gemonteerd worden. U heeft hierbij de keuze uit een melamine blad met een dikte van 22mm beschikbaar in de kleuren wit of RAL 7035.

Vintage tekentafels van hoge kwaliteit

Voordat een vintage tekentafel aan ons assortiment wordt toegevoegd wordt deze uitgebreid gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Op deze manier mag u zelfs van onze oude vintage tekentafels de hoogste kwaliteit verwachten en bent u altijd verzekerd van een volledig functionerende vintage tekentafel. Naast de aanschaf van tekentafels kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden en/of repareren van uw nieuwe en oude tekentafels.

Contact

Heeft u interesse in één van onze vele vintage tekentafels uit ons assortiment, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een adviesgesprek. U kunt ons bereiken op het nummer 0653316190 of per e-mail via info@werkplektechniek.nl.

Wilt u graag een vintage tekentafel bezichtigen in onze werkplaats in Stroe dan bent u van harte welkom op afspraak.