Tweedehands tekentafels

Uw tweedehands tekentafels koopt u voordelig bij Van den Brink Werkplektechniek. Wij zijn sinds 1982 gespecialiseerd in de in- en verkoop van tekentafels en hebben daardoor een groot assortiment tekentafels opgebouwd. In ons assortiment vindt u meer dan 30 verschillende modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen van o.a. de merken Isis, Kuhlmann, Nestler, Jenny, Pro Signia, Reiss, Mutoh, Möckel.

Wij verkopen uitsluiten tweedehands tekentafels die in topconditie verkeren en volledig functioneel zijn. Alle tekentafels worden vooraf gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Hierdoor kunt u nog jaren genieten van een tweedehands tekentafel. 

Assortiment tekentafels

Het assortiment tekentafels van Van den Brink Werkplektechniek bestaat uit meer dan 30 verschillende modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen. 

Zo kunt u kiezen voor een tafelmodel die u eenvoudig kunt monteren op uw huidige bureau. Daarnaast bevat ons assortiment ook lagere modellen waar u al zittend gebruik van kunt maken en die tevens minder ruimte innemen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van onze tweedehands tekentafels die ook staand te gebruiken zijn. Deze tekentafels zijn voorzien van een stevig onderstel of zuil waarbij verschillende modellen zijn voorzien van compensatieveren. 

Zoals u mag verwachten van een tekentafel zijn onze tekentafels verstelbaar en wordt de werking van de draaiknoppen, hendels en voetbedieningen vooraf volledig gecontroleerd. Op deze manier bent u altijd in staat om de hoogte en/of de hoek van het blad te verstellen.

Voor de actuele voorraad tekentafels kunt u deze pdf bekijken: Assortiment 2022

Goedkope tweedehands tekentafels

Bent u op zoek naar een goedkoper model tweedehands tekentafel dan ben u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Zo heeft u al een tweedehands tekentafel met een tekenblad van 700x1000mm en in hoogte verstelbaar met handbediening voor slechts €125,- .
Uiteraard kunt u ook van onze goedkope tweedehands tekentafels een hoge kwaliteit verwachten. Zo worden ook al onze tweedehands modellen vooraf gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Op deze manier heeft u altijd een goed functionerende tekentafel.

Contact

Wanneer u interesse heeft in een tweedehands tekentafel uit ons assortiment dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie over het assortiment en kunnen u adviseren welk model voor u het meest geschikt is. U kunt contact met ons opnemen op het nummer 0653316190 of per e-mail via info@werkplektechniek.nl. Wilt u graag een tweedehands tekentafel bezichtigen in onze werkplaats in Stroe dan bent u op afspraak van harte welkom.

Vrachtwagen van Van den Brink Werkplektechniek
Uitladen vrachtwagen van Van denk Brink Werkplektechniek