fbpx

Tekentafel tafelmodel

Bent u op zoek naar een kleine tekentafel die u eenvoudig op een tafel of bureau kunt plaatsen zonder in te leveren op kwaliteit? Bekijk dan ons tekentafel tafelmodel welke eenvoudig is te monteren of iedere tafel of bureau en daardoor breed inzetbaar is. Het tafelmodel betreft het kleinste tekentafel model in ons assortiment en is enorm populair bij onze afnemers.

De tekentafel tafelmodellen worden bij aankoop altijd voorzien van een nieuw 22mm dik werkblad van melamine waarbij u de keuze hebt uit de kleuren wit of RAL 7035. Hierdoor hebt u altijd de beschikking over een perfect werkblad zodat u nauwkeurig kunt werken. Bekijk ons volledige assortiment tekentafels.

Uitvoeringen tekentafel tafelmodel

Ons tafelmodel tekentafel is leverbaar in drie verschillende afmetingen zodat u altijd een passende oplossing kunt vinden voor uw werkplek. Zo kunt u kiezen voor het kleine tekentafel tafelmodel met de afmetingen 600mm en een tafelmodel met de afmetingen 650mm x 900mm. Beide modellen worden geleverd exclusief tekenmachine. Wilt u toch graag de beschikking hebben over een tekenmachine kies dan voor het grootste tafelmodel met de afmetingen 700mm x 1000mm welke zowel mét als zonder tekenmachine kan worden geleverd.

Hoge kwaliteit tekentafels

Of u nu op zoek bent naar een kleine tekentafel in de vorm van een tafelmodel of een professionele tekentafel dan bent u bij Van den Brink aan het juiste adres. Het assortiment tekentafels van Van den Brink Werkplektechniek bestaat uit meer dan 30 verschillende tekentafels met zowel grote als kleine tekentafels in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Van den Brink Werkplektechniek is sinds 1982 gespecialiseerd in de in- en verkoop van tekentafels en heeft een groot assortiment tekentafels opgebouwd. Het assortiment bestaat dan ook uitsluitend uit tekentafels van hoge kwaliteit waar u nog jaren plezier aan kunt beleven.

Aankoopadvies

Heeft u interesse in het kleine tekentafel tafelmodel, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een adviesgesprek. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0653316190 of per e-mail via info@werkplektechniek.nl. Wilt u een tekentafel bezichtigen in onze werkplaats in Stroe dan bent u van harte welkom op afspraak.

Vrachtwagen van Van den Brink Werkplektechniek
Uitladen vrachtwagen van Van denk Brink Werkplektechniek