Tekeningkasten

Van den Brink Werkplektechniek is sinds 1982 gespecialiseerd in de in- en verkoop van tekentafels en tekeningkasten en heeft door de jaren heen een uitgebreid assortiment opgebouwd van o.a. de merken Bisley, Croon, Kind en Oda. Bekijk hier ons gehele assortiment tekeningkasten. U heeft al een tekeningkast vanaf €275,- excl. BTW.

Om uw documenten snel terug te kunnen vinden zijn al onze tekeningkasten voorzien van labelhouders. Op deze manier kunt u eenvoudig iedere lade een label meegeven zodat u direct de juiste documenten ter beschikking heeft. Uiteraard zijn alle tekeningkasten in ons assortiment uitgevoerd met handgrepen of uitsparingen zodat u de lade eenvoudig kunt openen en uw documenten binnen handbereik zijn.

Wanneer u uw documenten veilig wilt opbergen in een tekeningladekast dan kiest u voor een uitvoering inclusief slot. In ons assortiment zijn een aantal uitvoeringen opgenomen welke zijn voorzien van een slot zodat u uw documenten veilig achter slot en grendel kunt opbergen.

Wilt u meer informatie over de beveiliging van onze tekeningladekasten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u liever geen standaard grijze tekeningkast maar heeft u liever een kleur die bij uw huisstijl of interieur past? Tegen een meerprijs is het mogelijk om de tekeningladekasten te leveren in de gewenste kleur.

Tekeningkast Kind A0
Tekeningkast Kind A0
Tekeningkast Bisley A1
Tekeningkast Bisley A1

A1 ladekasten

Tekeningkasten komen in vele verschillende afmetingen waarvan het A1 formaat de meest gangbare uitvoering is. In een A1 ladekast kunt u eenvoudig al uw documenten opbergen zonder dat deze beschadigen of opgerold moeten worden. Zo houdt u uw documenten netjes en ongekreukt zonder dat deze opgerold moeten worden.

Een ladekast in het A0 formaat is net wat compacter dan de grotere uitvoering in het A0 formaat. De A0 uitvoeringen zijn dan ook ideaal wanneer de ruimte beperkt is. Zo is onze A1 ladekast van Oda beschikbaar in een breedte van 1.090mm en een diepte van 700mm en heeft deze 5 laden om uw documenten in op te bergen. Desgewenst kunnen meerdere tekeningladekasten op elkaar worden gestapeld om meer opbergruimte te creëren. 

A0 ladekasten

Heeft u meer ruimte nodig dan een A1 ladekast? Bekijk dan ons assortiment van A0 ladekasten van o.a. de merken Bisley, Croon en Kind. Doordat de A0 ladekasten net wat breder en dieper zijn dan de standaard A1 ladekast heeft u voldoende ruimte om al uw grote documenten zoals bouwtekeningen, schetsen en tekeningen veilig en netjes op te bergen.

Bekijk bijvoorbeeld de Bisley A0 tekeningladekast, het grootste model in ons assortiment met een breedte van maar liefst 1.400mm en een diepte van 950mm. Wilt u liever meer diepte dan breedte maar toch uw A0 documenten goed willen opbergen? Bekijk dan de Oda A0+ tekeningkast met een breedte van 1.151mm en een diepte van maar liefst 1.030mm.

Aankoopadvies

Heeft u interesse in de aankoop van een tekeningkast of wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of advies ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u een advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken op basis van uw eisen en wensen. U bent van harte welkom in ons magazijn om het assortiment te bekijken. Wij nemen de tijd voor een persoonlijk advies, vandaar altijd op afspraak.

U kunt bij Van den Brink Werkplektechniek terecht voor een grote assortiment tekentafels, werkstoelen en krukken, concentratieschermen en computerwerkplekken.

Vrachtwagen van Van den Brink Werkplektechniek
Uitladen vrachtwagen van Van denk Brink Werkplektechniek