Spiekschermen

Iedere onderwijsinstelling heeft er mee te maken, spieken. Een eenvoudige manier om spieken te voorkomen is door gebruik te maken van anti spiekschermen. Een spiekscherm zorgt voor een afscheiding tussen de studenten waardoor afkijken nagenoeg onmogelijk wordt. De schermen van Van den Brink Werkplektechniek, bekend van spiekscherm.nl, zijn speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak en een lange levensduur. De schermen zijn geproduceerd van 3mm dik opaal kunststof en daarmee krasvast, onbreekbaar en onbeschrijfbaar. Doordat de voeten van de anti spiekschermen zijn voorzien van rubbers kunnen de schermen niet schuiven en zijn deze zeer stabiel. Door de ingebouwde handgreep is het eenvoudig om de schermen te plaatsen en kunt u tot wel 10 schermen tegelijkertijd vasthouden.

 • Krasvast
 • Onbreekbaar
 • Onbeschrijfbaar
 • 30% lichtdoorlatend
 • 3mm dik opaal kunststof
 • Uit voorraad leverbaar

Varianten anti spiekschermen

De anti spiekschermen zijn in twee varianten beschikbaar, als tussenscherm en als rondomscherm. het tussenscherm en een enkelzijdig scherm dat aan beide zijden van een tafel of bureau geplaatst kan worden. Hierdoor wordt spieken bij de buurman onmogelijk. Met behulp van de ingebouwde handgreep is het mogelijk om maximaal 10 schermen tegelijkertijd vast te houden waardoor een leslokaal snel is aan te passen tot examenlokaal. Het tussenscherm is leverbaar in de volgende varianten:

 • Tussenscherm TS 500 afm. 500×550 mm (dxh)
 • Tussenscherm TS 650 afm. 650×580 mm (dxh)
 • Tussenscherm TS 800 afm. 800×580 mm (dxh)

Het rondomscherm is een driezijdig anti spiekscherm dat zowel de linker-, rechter- en voorkant van een tafel of bureau afschermt. Hierdoor kunnen studenten zich eenvoudig afzonderen en kan er niet worden afgekeken bij de medestudenten. Ook dit scherm is voorzien van een ingebouwde handgreep waardoor het mogelijk is om maximaal 5 rondomschermen tegelijkertijd vast te houden. Het rondomscherm is leverbaar in de volgende varianten:

 • Inklapscherm 650/500 afm. 500x650x550 mm (dxbxh)
 • Inklapscherm 650/650 afm. 650x650x550 mm (dxbxh)

Anti spiekschermen voor het onderwijs

Onze anti spiekschermen worden door een groot aantal onderwijsinstellingen in Nederland gebruikt. Denk hierbij zowel aan basisscholen, maar ook aan hogescholen en zelfs universiteiten. Naast het gebruiksgemak van de spiekschermen is het met name interessant voor onderwijs omdat een standaard klaslokaal eenvoudig kan worden aangepast naar een examenlokaal. Door deze toepassing kunnen lokalen efficiënter worden ingezet.

Demonstratie

Graag laten wij u het gebruiksgemak en de kwaliteit van onze anti spiekschermen zelf ervaren. Daarom is het mogelijk om een vrijblijvende demonstratie op locatie aan te vragen wanneer u interesse heeft om minimaal 20 schermen aan te schaffen. Wilt u een demonstratie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op 0653316190 of stuur een e-mail naar info@wekplektechniek.nl.

Vrachtwagen van Van den Brink Werkplektechniek
Uitladen vrachtwagen van Van denk Brink Werkplektechniek