Concentratieschermen

De concentratieschermen van Van den Brink Werkplektechniek, bekend van concentratieschermen.nl, zijn speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak en een lange levensduur. Door gebruik te maken van 3mm dik opaal kunststof zijn onze concentratieschermen krasvast, onbreekbaar en onbeschrijfbaar. Het ontwerp van de schermen zorgt voor een optimale stabiliteit, mede doordat er rubbers zijn bevestigd onder de voeten zodat de schermen niet kunnen schuiven. Door de ingebouwde handgreep is het eenvoudig om de schermen te plaatsen en kunt u tot wel 10 schermen tegelijkertijd vasthouden. Het creëren van concentratiewerkplekken met de tussenschermen of het rondomschermen is dan ook heel eenvoudig.

 • Krasvast
 • Onbreekbaar
 • Onbeschrijfbaar
 • 30% lichtdoorlatend
 • 3mm dik opaal kunststof
 • Uit voorraad leverbaar

Concentratiewerkplekken met rondom- of tussenschermen

Onze concentratieschermen zijn in twee verschillende uitvoeringen leverbaar. Allereerst hebben wij een tussenscherm dat eenvoudig met behulp van de handgreep is te plaatsen op ieder bureau. Dit tussenscherm zorgt voor een snelle afscheiding aan de linker en/of rechterkant zodat de er al snel een goede concentratiewerkplek ontstaat. Door de ingebouwde handgreep is het mogelijk om tot wel 10 tussenschermen in één keer mee te nemen en in het lokaal te plaatsen. Het tussenscherm is leverbaar in de volgende varianten:

 • Tussenscherm TS 500 afm. 500×550 mm (dxh)
 • Tussenscherm TS 650 afm. 650×580 mm (dxh)
 • Tussenscherm TS 800 afm. 800×580 mm (dxh)

Naast het tussenscherm is er ook een rondomscherm beschikbaar welke bestaat uit drie zijden een eenvoudig in en uit te klappen is voor optimaal gebruikersgemak. Met behulp van de ingebouwde handgrepen is het mogelijk om maximaal 5 tussenschermen in één keer mee te nemen. Hierdoor is een leslokaal in een handomdraai omgebouwd tot een examen- of toetsingslokaal en kunnen de studenten zich optimaal concentreren zonder afleidingen. Het rondomscherm is leverbaar in de volgende varianten:

 • Inklapscherm 650/500 afm. 500x650x550 mm (dxbxh)
 • Inklapscherm 650/650 afm. 650x650x550 mm (dxbxh)

Concentratieschermen voor het onderwijs

Onze concentratieschermen staan inmiddels bij tientallen basisscholen, ROC’s, hogescholen en universiteiten door heel Nederland waar deze dagelijks worden ingezet om eenvoudig concentratiewerkplekken voor de studenten te creëren. Het grote voordeel van de concentratieschermen is dat een standaard klaslokaal in een handomdraai kan worden aangepast tot toetsings- of examenlokaal. Van het basisonderwijs tot aan de universiteiten, alle onderwijsvormen hebben inmiddels de concentratieschermen ontdekt en gebruiken deze om de concentratie van hun leerlingen en studenten tijdens tentamens of examens te verbeteren.

Werkplekafscheidingen

Onze werkplekafscheidingen scheiden leerlingen van elkaar en verhinderen om te kunnen spieken. Met deze werkplekafscheiding creëert men dus een concentratiewerkplek om examens of toetsen te maken, of om ongestoord te kunnen concentreren op een opdracht. Ook zijn de werkplekafscheidingen ideaal voor leerlingen met concentratie problemen.

Sinds de introductie in 2013 zijn er vele duizenden werkplekafscheidingen geleverd aan scholen, in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, ROC, Universiteit, MBO, HBO en vele andere onderwijsinstellingen, waar een werkplekafscheiding uitkomst biedt voor het realiseren van concentratiewerkplekken. De producten van LesCom onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, stabiliteit en gebruiksgemak.

Concentratiescherm demonstratie

Heeft u interesse in één van onze concentratieschermen maar bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie wanneer u een aanschaf van minimaal 20 schermen overweegt en laten u graag de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze concentratieschermen ervaren. Wilt u een demonstratie of offerte opvragen, neem dan contact op via 0653316190 of stuur een e-mail naar info@wekplektechniek.nl.

Vrachtwagen van Van den Brink Werkplektechniek
Uitladen vrachtwagen van Van denk Brink Werkplektechniek