Bureau tekentafels

Bent u op zoek naar een tekentafel maar heeft u niet voldoende ruimte om deze neer te zetten dan zijn bureau tekentafels een uitkomst. Onze bureau modellen zijn kleiner uitgevoerd dan de reguliere staande tekentafels en zijn dan ook zeer geschikt om als tekentafel voor op tafel of aan een bureau te monteren.

Naast dat onze bureau tekentafels ruimtebesparend en eenvoudig te monteren zijn, hebben deze ook een aantrekkelijke prijs. Zo heeft u al een tekentafel voor op tafel vanaf €165,- waarbij u ook een nieuw tekenblad ontvangt. U heeft hierbij de keuze uit een melamine blad met een dikte van 22mm beschikbaar in de kleuren wit of RAL 7035.

Modellen bureau tekentafels

Onze bureau tekentafels zijn in verschillende modellen beschikbaar zodat u altijd een geschikt model vindt voor uw situatie. Zo kunt u kiezen voor een model inclusief of exclusief machine. Kiest u voor een model inclusief een machine dan wordt de tekentafel voorzien van een parallelle armconstructie die aan de bovenkant van het blad is bevestigd. Uiteraard is deze machine voorzien van twee haaks op elkaar staande linialen.

U hebt bij ons de keuze uit een viertal afmetingen waarin u de bureau tekentafels kunt bestellen. Het kleinste model is 600 mm bij 800 mm en wordt geleverd zonder machine. Het grootste model is leverbaar in 700 mm bij 1000 mm en wordt geleverd inclusief machine. Hieronder ziet u het volledige overzicht van de beschikbare afmetingen.

  • 600 mm x 800 mm exclusief machine
  • 650 mm x 900 mm exclusief machine
  • 700 mm x 1000 mm exclusief machine
  • 700 mm x 1000 mm inclusief machine

Voor de volledige actuele voorraad tekentafels kunt u deze pdf bekijken: Occasions-2020.pdf

Kwaliteitscontrole

Het uitgebreide assortiment tekentafels van Van den Brink Werkplektechniek bestaat uit meer dan dertig verschillende modellen tekentafels van hoge kwaliteit. Van den Brink Werkplektechniek is sinds 1982 gespecialiseerd in de in- en verkoop van tekentafels en richt zich daarnaast op het restaureren en repareren van bureau tekentafels om deze weer in topconditie te krijgen. Al onze modellen worden voor de verkoop nogmaals uitgebreid gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen.

Contact

Heeft u interesse in een van de bureau tekentafels van Van den Brink Werkplektechniek als tekentafel voor op een bureau neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de verschillende modellen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0653316190 of per e-mail via info@werkplektechniek.nl. Wilt u graag een bureau tekentafel bezichtigen in onze werkplaats in Stroe dan bent u op afspraak van harte welkom.

Vrachtwagen van Van den Brink Werkplektechniek

Uitladen vrachtwagen van Van denk Brink Werkplektechniek