Concentratieschermen

Er zijn allerlei constructies bedacht om te voorkomen dat studerenden bij elkaar afkijken of afgeleid worden. Het plaatsen van een houten schot of het vrijhouden van een werkplek is de meest voorkomende preventiemaatregel. Van den Brink Werkplektechniek, bekend om de ontwikkeling en inrichting van ergonomische maatwerkplekken op scholen en universiteiten, heeft een innovatieve oplossing bedacht: het zgn. ‘concentratiescherm’ of ‘anti-spiekscherm’. Spieken is nu dankzij LesCom verleden tijd.

Concentratieschermen

De LesCom-concentratieschermen zijn speciaal ontwikkeld om leerlingen geconcentreerd te laten werken. De schermen, gemaakt van onbreekbaar 3 mm. opaal kunststof, kunnen eenvoudig en snel op zowel vrijstaande tafels als wandtafels geplaatst worden.
Binnen enkele minuten is nu een lokaal omgebouwd van leslokaal naar toetsingslokaal.
Het unieke concept van het concentratiescherm is als eerste ontwikkeld door Van den Brink Werkplektechniek. Vanwege het succes worden de schermen ondertussen nagemaakt met geringe vormafwijking. Ontdek het verschil in de originele versie en de replica’s.

De concentratieschermen of anti-spiekschermen van LesCom onderscheiden zich in kwaliteit, stabiliteit en gebruiksgemak.

De voordelen van Lescom schermen t.a.v. namaak?

  • Veel betere stabiliteit
  • Voorzien van kleefrubbers (evt. ook vaste montage)
  • Vandalisme bestendig, krasvast, onbreekbaar en onbeschrijfbaar.
  • Voorzien van handgreep (20 stuks per hand) of om op te hangen.
  • Ongekende prijs/kwaliteit verhouding

Het LesCom logo bevestigd betaalbare kwaliteit en stabiliteit met gebruiksgemak.

Gebruiksgemak
De schermen zijn voorzien van handgrepen en zijn ruimtebesparend doordat ze in elkaar passen. Het kunststofmateriaal is 30% lichtdoorlatend. Door de lichte kleur zijn de designschermen niet storend in het lokaal. Integendeel: leerlingen en studenten ervaren het als plezierig om niet gestoord te worden door anderen.

De LesCom-concentratieschermen zijn prijsvriendelijk en meestal uit voorraad leverbaar als tussenscherm of rondomscherm. Het is mogelijk enkele demomodellen op school of universiteit te krijgen. Sinds de introductie in december 2013 zijn onze LesCom-schermen geleverd op vele scholen en universiteiten, waarvan we alleen maar positieve reacties hebben ontvangen.

Rondom- of tussenscherm?
Elk lokaal vraagt om een passend en esthetisch verantwoord scherm. LesCom biedt twee vormen: het Rondomscherm en Tussenscherm.

Rondomscherm 500, afm.500x500x500mm (dxbxh)
Rondomscherm 650, afm.650x620x600 mm (dxbxh)

Let op: van de Rondomschermen kunnen vijf stuks tegelijk met twee handen naar het lokaal gedragen worden.

Tussenscherm 500, afm. 500×550 mm (dxh)
Tussenscherm 650, afm. 650×550 mm (dxh)

Let op: van de Tussenschermen kunnen twintig stuks tegelijk met twee handen naar het lokaal gedragen worden.

Interesse?
Vraag vrijblijvend de prijslijst aan met aantrekkelijke staffelkorting.
Bij overweging aanschaf (meer dan 20 stuks) komen wij graag langs of sturen enkele schermen vrijblijvend toe. Laat u overtuigen door de kwaliteit tijdens een demo in uw lokaal.

Levering meestal uit voorraad.